Egyéni keresés

2010. október 8.

Mézes-mustáros pulykamell





Hozzávalók:
  • 60dkg pulykamell
  • 2 kisebb lilahagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 3 evőkanál méz
  • 3 evőkanál mustár
  • 1 kávéskanál őrölt gyömbér
  • 1,5dl tejszín
  • fehérbors
  • frissen reszelt szerecsendió
A húsokat felszeleteljük, besózzuk, majd állni hagyjuk 15 percig. A hagymát az olajon megdinszteljük, ráöntjük a mézet, a mustárt, és beletesszük a fűszereket. Ezt kevergetjük 2-3 percig, majd beletesszük a húsokat. Együtt pároljuk a húst a mártással 10 percig, és utána bele öntjük a tejszínt.  Forraljuk még egy kicsit, és már tálalhatjuk is.
Jó étvágyat!  :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Egyéni keresés