Egyéni keresés

2010. október 31.

Mézes-szezámmagos csirkemell





Hozzávalók:
  • 2 csirkemell filé
  • liszt
  • 2 tojás
  • 2 evőkanál méz
  • szezámmag
  • tej
  • olaj
Vágjuk csíkokra a csirkemellet, majd sózzuk be.

A panírozáshoz készítsünk ki 2 tányért. Egyikbe tegyünk lisztet, a másikba üssük bele a tojást, sózzuk meg, majd öntsük hozzá a tejet, és jól keverjük el. Tegyünk bele mézet, és jó sok szezámmagot, majd adjunk hozzá annyi lisztet, hogy egy kicsit besűrűsödjön.

Egy serpenyőben hevítsünk olajat, majd a húsokat előbb lisztbe, majd a mézes-szezámmagos masszába tegyük, és végül mehet a serpenyőbe.

A kisült húsokat krumplifőzelékkel, esetleg rizzsel, vagy pirított zöldségekkel lehet tálalni.
Jó étvágyat!  :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Egyéni keresés