Egyéni keresés

2010. október 10.

Sonkás-sajtos bundáskenyér





Hozzávalók:
  • szikkadt kenyér szeletekre vágva
  • sajtkrém (natúr vagy ízesített)
  • apróra vágott sonka
  • tojás
  • tej
  • olaj
  • szódabikarbóna
 A kenyérszeleteket megkenjük sajtkrémmel, teleszórjuk az apróra vágott sonkával, majd kettesével összefordítjuk a szeleteket (szendvicseket készítünk belőle). Ezután belemártjuk a szendvicseket a sóval, és kevés tejjel felvert tojásba. Tegyünk bele egy kis szódabikarbónát a tojásba, és akkor nem szívja tele magát olajjal a kenyér. Miután belemártottuk, forró olajban zsemle színűre sütjük, és már tálalhatjuk is. Kiváló reggelinek!
Jó étvágyat!  :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Egyéni keresés