Hozzávalók:
- 5 evőkanál tarhonya
- 1 evőkanál zsír
- 4db közepes méretű krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kávéskanál pirospaprika
- 15dkg parasztkolbász
- 1 csokor petrezselyem
- 1 kávéskanál ételízesítő
A zsíron a hagymát, és a tarhonyát aranybarnára pirítjuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, és felengedjük vízzel. Ezek után beletesszük a megtisztított, felkockázott krumplit, a feldarabolt kolbászt, a fűszereket, és addig főzzük, míg kész lesz. Mielőtt elkészülne, beletesszük a petrezselymet, és már tálalhatjuk is.
Ha esetleg nincs kolbász, azt felválthatjuk szalonnára, esetleg virslire.
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése