Hozzávalók:
- 1 egész csirkemell
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 dl főzőtejszín
- 2 kanál mustár
- 1/2 pritamin paprika
- olaj
- só, bors
- színes bors
Kevés olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, és a vékony csíkokra szeletelt paprikát. Megsózzuk, és megborsozzuk, majd hozzátesszük az apró kockákra vagdalt húst, és a zúzott fokhagymát. Utána ráöntünk egy kevés vizet, és puhára pároljuk.
Miután elpárolgott a víz, pirítjuk még egy kicsit a húst, majd felöntjük a mustár és tejszín keverékével.
Beleteszünk még egy kevés őrölt színes borsot, majd besűrítjük.
Rizzsel, vagy szélesmetélttel tálalhatjuk.
Jó étvágyat! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése