Egyéni keresés

2010. november 28.

Mustáros-tejszines csirkemell





Hozzávalók: 
  • 1 egész csirkemell
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  •  2 kanál mustár
  • 1/2 pritamin paprika
  • olaj
  • só, bors
  • színes bors
Kevés olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, és a vékony csíkokra szeletelt paprikát. Megsózzuk, és megborsozzuk, majd hozzátesszük az apró kockákra vagdalt húst, és a zúzott fokhagymát. Utána ráöntünk egy kevés vizet, és puhára pároljuk.

Miután elpárolgott a víz, pirítjuk még egy kicsit a húst, majd felöntjük a mustár és tejszín keverékével.

Beleteszünk még egy kevés őrölt színes borsot, majd besűrítjük.

Rizzsel, vagy szélesmetélttel tálalhatjuk.
Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Egyéni keresés