Egyéni keresés

2011. január 28.

Odalra rakott karaj





Hozzávalók:
  • szeletelt karaj
  • szeletelt sajt
  • só, bors
  • fűszerkeverék ízlés szerint
  • 30dkg darált disznóhús
  • 4-5db csirkemáj (darálva, vagy péppé zúzva)
  • 4db vízben áztatott, majd kifacsart zsemle
Összegyúrjuk a darált húst, a csirkemájakat és a zsemléket, majd tetszés szerint fűszerezzük.

Az összeállítást úgy végezzük, hogy egy hőálló üveg edénybe beleteszünk 2 szelet karajt, és  közé tesszük a tölteléket, és egy szelet sajtot, és ezt addig folytatjuk,  amíg van alapanyagunk. A tetejét jó alaposan megszórjuk reszelt sajttal, és alufóliával letakarjuk, majd 1órán keresztül 200° on sütjük, majd utána fólia nélkül kicsit megpirítjuk

Szeletelt paradicsommal és paprikával díszíthetjük. Köretnek rizst, vagy krumplipürét készíthetünk.

Ferdén szeleteljük, hogy minden összetevő megtalálható legyen.
Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Egyéni keresés