Egyéni keresés

2011. január 5.

Tonhalas-tejszínes spagetti





Hozzávalók: 
  • 50 dkg spagetti tészta
  • 2-3 konzerv olajos tonhal
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2-3 dl főzőtejszín
  • 2-3 tömlős krémsajt
  • 1 kukorica konzerv
  • fehérbors
  • bazsalikom
  • oregánó
A tonhalkonzerv olajában megdinszteljük az apróra vagdalt hagymát, majd beletesszük az apróra vágott fokhagymát is. Amikor ész a hagyma, akkor hozzáadjuk a tonhalat, és együtt pirítjuk egy kis ideig. Utána beletesszük a sajtot is, és kevergetés közben ízlés szerint fűszerezhetjük.


Felöntjük tejszínnel, majd hozzáadjuk a kukoricát. Pár percig még főzzük, majd összekeverjük a már elkészült tésztával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Egyéni keresés