Hozzávalók:
- 50 dkg spagetti tészta
- 2-3 konzerv olajos tonhal
- 2 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2-3 dl főzőtejszín
- 2-3 tömlős krémsajt
- 1 kukorica konzerv
- só
- fehérbors
- bazsalikom
- oregánó
A tonhalkonzerv olajában megdinszteljük az apróra vagdalt hagymát, majd beletesszük az apróra vágott fokhagymát is. Amikor ész a hagyma, akkor hozzáadjuk a tonhalat, és együtt pirítjuk egy kis ideig. Utána beletesszük a sajtot is, és kevergetés közben ízlés szerint fűszerezhetjük.
Felöntjük tejszínnel, majd hozzáadjuk a kukoricát. Pár percig még főzzük, majd összekeverjük a már elkészült tésztával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése