Egyéni keresés

2010. október 26.

Csirkés-tarjás szendvics





Hozzávalók:
  • 1 nagyobb csirkemell
  • 30 dkg főtt, füstölt tarja
  • saláta
  • 4 csiperkegomba
  • paradicsom
  • majonéz
  • mustár
  • vaj
  • snidling
  • só, bors
  • kenyér
A tarjaszeleteket a gombával serpenyőben ropogósra sütjük, majd kivesszük, és melegen tartjuk.

A visszamaradt zsiradékban a sózott, borsozott, pici mustárral megkent, 4 részre vagdalt csirkemelleket megsütjük.

Elkeverünk 1 evőkanál langyos vajat, 2-3 kanál majonézzel, hozzá teszünk egy kevés mustárt, borsot, és apróra vágott snidlinget.

A kenyér szeleteket megpirítjuk, megkenjük a majonézes krémmel, rátesszük a salátalevelet, erre paradicsomszeletet teszünk, utána jöhetnek a gombák, majd 2-3 szelet tarja, és a csirkemell. A tetejére tett kenyérszelet meglocsoljuk a visszamaradt zsiradékkal, és már tálalhatjuk is.
Jó étvágyat!  :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Egyéni keresés