Hozzávalók:
- 50dkg spagetti tészta
- 2 konzerv tonhal
- 1liter paradicsomlé
- 4 fej vöröshagyma
- 2dl tejszín
- só
- olaj
- oregánó
- kakukkfű
- 15-20dkg sajt
A spagetti tésztát feltesszük forró, olajos, sós vízbe főni.
A mártáshoz a hagymákat felaprítjuk, kis olajon megpároljuk. A tonhalat lecsöpögtetjük, majd hozzátesszük a hagymákhoz. Kis idő elteltével hozzáadjuk a paradicsomlét, az oregánót, és a kakukkfüvet (ízlés szerint). Jól összekeverjük, majd pár perc után hozzáöntjük a tejszínt is. Felforraljuk, majd levesszük a tűzről.
A spagettit lecsepegtetjük, a tetejére tesszük a mártást, majd ráreszeljük a sajtot, és már tálalhatjuk is.
Jó étvágyat!! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése