Egyéni keresés

2010. október 18.

Krumplikrémleves csirkemájjal





Hozzávalók:
  • 4db nagyobb krumpli
  • 1 tejföl
  • 8db csirkemáj
  • 3db húsleveskocka
  • bors
  • 2db babérlevél
A krumplikat apróra vagdaljuk, és 1,5-2 liter vízben feltesszük a tűzhelyre. Beletesszük a húsleveskockákat és a babérleveleket.

A tejfölt beleöntjük egy tálba, és néhány kanál levesvizet teszünk hozzá, majd simára keverjük. Miután ez kész, kivesszük a levesből a babérleveleket, és folyamatos keverés mellett hozzáöntjük a forrásban lévő krumplileveshez. Az egészet botmixerrel elturmixoljuk, majd ízlés szerint sóval, borssal ízesítjük.

Újra felforraljuk a krumplikrémlevest, majd beletesszük a megtisztított felaprított csirkemájat, és kb 10 percig főzzük.
Jó étvágyat!  :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Egyéni keresés