Egyéni keresés

2010. november 12.

Tejfölös-gombás ponty





Hozzávalók:
  • 1 kg filézett ponty
  • 25 dkg gomba
  • 5 dkg vaj
  • 2 dl fehérbor
  • 1 pohár tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • só, vegeta (ételízesítő)
A halszeleteket sóval és vegetával megszórjuk és beletesszük egy tűzálló üveg edénybe.

A gombákat felszeleteljük, és összekeverjük a borral, majd az egészet ráöntjük a hal szeletekre. Utána  betesszük a sütőbe, és 180 fokon sütjük. Mikor már puha, hozzáöntjük a liszttel elkevert tejfölt, és még 5-10 percre visszatesszük a sütőbe.

Krumplipürével, rizzsel tálalhatjuk.
Jó étvágyat!  :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Egyéni keresés