Hozzávalók:
- 2 egész csirkemell kifilézve
- 2 evőkanál liszt
- 1 fej vöröshagyma
- 1dl olaj
- 25dkg gomba
- 2db tojás
- 2,5dl tejszín
- 30dkg trapista sajt
- só, bors
- majorána
A csirkemellet vékony csíkokra szeleteljük, kicsit megsózzuk, és megforgatjuk lisztben, majd kisütjük és félretesszük.
A hagymás-gombás zsiradékot leszűrjük, és hozzáadjuk a csirke zsiradékát, amit szintén leszűrünk. Ebbe a szaftba belekeverjük a 2 tojást, a majoránnát és a tejszínt, majd hozzá adunk 1 evőkanál liszttel besűrítjük, és jól összekeverjük.
Öntünk egy kevés olajat a tepsibe, majd beletesszük a hagymás-gombát, és erre helyezzük rá a csirkemelleket, majd meglocsoljuk az egészet a fűszeres szafttal. A tetejét megszórjuk vastagon sajttal, és betesszük a forró sütőbe és ropogósra sütjük.
Miután elkészült, tálalhatjuk, de hidegen is finom.
Jó étvágyat!!! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése